Alles over inschrijven

Klik hier om door te gaan naar de inschrijfmodule.

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 augustus 2023 voor bestaande leden en vanaf 15 augustus 2023 voor nieuwe leden.

U wordt doorverwezen naar de website van de Gymnastiek Federatie. Hier kan u inloggen met uw logingegevens, of indien nodig een nieuwe gebruiker aanmaken.

De inschrijving van alle leden gebeurt via een link naar de online inschrijfmodule van de federatie Gymfed. Log in met uw ontvangen gegevens of maak een nieuwe gebruiker aan. U kan via uw loginpagina alle leden van uw gezin inschrijven. Doorloop de invullijst en selecteer de groep van uw keuze. U kan direct een tweede lid inschrijven. Nadat iedereen ingeschreven is klikt u op afronden. U krijgt een overzicht van het te betalen lidgeld.

Nieuwe leden kunnen maximaal 2 proeflessen volgen waarna ze moeten beslissen of ze definitief zullen aansluiten.

Enkel na betaling van de jaarlijkse bijdrage op rekeningnummer BE34-7352-2416-7590 en nadat de persoonlijke gegevens zijn doorgegeven via de online inschrijfmodule, is de gymnast geldig verzekerd.

Bij vroegtijdig stoppen wordt het (resterende) lidgeld niet teruggestort. Enkel in geval van overmacht én mits voorlegging van de nodige bewijsstukken (ziekte, verhuis, …) kan een deel van het lidgeld worden teruggestort na beslissing door het bestuur. Het bestuur beslist autonoom over deze vraag en tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

Inschrijven voor seizoen 2023-2024 kan vanaf augustus 2023.

Groep

Bedrag

Opmerking

Kleuterdansen 90 €  1u/week
Kleuters 90 €  1u/week
Recrea Dansen 90 €  1u/week
Recrea Turnen 110 €  2u/week
Acro (selectie) 110 €  2u/week

Recrea Selectie (selectie)

225 € 4,5u/week

Keurturnen (selectie)

410 € 
(+ 45€/u per extra uur)
 8u/week

Mini-keur (selectie) 

225 € 4u/week

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opmerkingen:

  • Het seizoen loopt van 4 september 2023 tot eind juni 2024.
  • In de vakantieperiodes wordt er niet getraind.
  • Elk nieuw lid heeft recht op 2 gratis proeflessen. Na de 2de les moet er ingeschreven en betaald worden.
  • Betaling gebeurt via overschrijving op rekeningnummer BE34-7352-2416-7590 met vermelding van de naam van de gymnast en de turngroep.
  • We voorzien een gezinskorting vanaf 2 deelnemende leden per gezin. Deze korting bedraagt 5 euro.
  • We voorzien een groepskorting van 5 euro vanaf deelname van één lid aan 2 verschillende groepen. De korting bedraagt 10 euro bij deelname van één lid aan 3 verschillende groepen.
  • Indien er ingestapt wordt vanaf januari wordt het lidgeld met 20 % in mindering gebracht. Instappen vanaf maart betekent dat er een korting van 50 % wordt geteld.
  • Vanaf een jaarlidgeld van 250 euro mag het bedrag in twee schijven worden betaald; éénmaal in het begin van het seizoen en de tweede helft in januari. Gelieve hiervoor contact op te nemen met het bestuur.
  • Na inschrijving ontvangt u een overzicht van het te betalen bedrag. De module berekent zelf het eindtotaal, inclusief de kortingen.
  • Ben jij in het bezit van een UiTPAS aan kansentarief dan heb je recht op 80% korting op je inschrijvingsgeld

Enkel na betaling van de jaarlijkse bijdrage en nadat de persoonlijke gegevens zijn doorgegeven via de online inschrijfmodule, is de gymnast geldig verzekerd. Er volgt geen automatische bevestiging van uw betaling.

Bij vroegtijdig stoppen wordt het (resterende) lidgeld niet teruggestort. Enkel in geval van overmacht én mits voorlegging van de nodige bewijsstukken (ziekte, verhuis, …) kan een deel van het lidgeld worden teruggestort na beslissing door het bestuur. Het bestuur beslist autonoom over deze vraag en tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

Word lid van turnkring Hogerop

Klik hier

Contact

Turnkring Hoger Op Neerpelt VZW

Zilverdenstraat 8 - 3900 Pelt
Ondernemingsnummer 0454.473.209
0477/13 52 74

Email: turnkringhogeropneerpelt@gmail.com
 

Inschrijven

 

Schrijf je zeker in. Hoe je moet inschrijven vind je hier.